04.05.2024 405

Привітання з Великоднем!

Шановна університетська родино!

Вітаю вас зі світлим святом Великодня!

Щовесни ми відзначаємо одне з найбільших християнських свят – Воскресіння Господнє, тримаючи у серці палку віру у перемогу світла над темними силами.

Сьогодні, маючи низку наукових досягнень вчених-освітян, навчальних здобутків студентів, балансуючи на вагах боротьби за життя, нам вдається, попри все, плекати світло у душах. І повсякчас зрощувати його: підтримуючи наших Воїнів Світла – рідних, колег, студентів, земляків і оточення; працюючи та талановито розвиваючи здобутки, накопичені попередниками; дбаючи про сучасні звершення, аби передати наступникам в рази багатшу освітянську спадщину, ніж отримали; оновлюючи терени вітчизняного аграрного сектору висококваліфікованими віртуозами-фахівцями заради майбутнього розвитку та процвітання рідної держави. Усі ці наші гарні справи наповнюють скарбницю доброї пам’яті, щирих традицій і світлої радості нашого 180-річного закладу освіти.

Висловлюю вдячність кожному з вас – за силу духу лишатися вдома та дбати про рідних і близьких, за щоденну працю над зміцненням віри у людяність та добро.

Тож хай з прийдешнім Великоднем засяє світло животворної радості у кожному серці! Хай свято Воскресіння Христового покладе початок новим перемогам і гарним звершенням у житті кожної родини і як весняне сьогодення – розквітне віра у Перемогу життя. Бажаю, щоб всіх зігрівала Господня ласка, помисли і дії поверталися міцним здоров’ям, а всі наміри та мрії реалізувалися на добро, благополуччя та здорове довголіття! Хай наповнюється наша спільнота взаємними привітаннями: «Христос Воскрес!» – «Воістину Воскрес!». Хай засяє світло миру та благоденства над Україною!

 

Ректор                                           Олена НЕПОЧАТЕНКО