Меню
Остання редакція: 22 квітня 2024

Тиждень відкритих дверей – 2024

У період з 15 по 21 квітня 2024 року Уманський національний університет садівництва провів Тиждень відкритих дверей. Даний захід є традиційним для нашого університету, оскільки він дає можливість нашим абітурієнтам та їх батькам детальніше ознайомитися з роботою Уманського національного університету садівництва, відвідати екскурсії територією студентського містечка університету, виставки факультетів та кафедр, прийняти участь у майстер-класах та вікторинах.

Також кожен присутній мав можливість дізнатися про Порядок вступу до університету у 2024 році; ознайомитися зі структурою університету та перспективами подальшого працевлаштування; дізнатися про спеціальності та освітні програми університету; особисто поспілкуватися з представниками студентського самоврядування та дізнатися про особливості навчального процесу в університеті; на власні очі побачити оснащені новітнім обладнанням навчальні аудиторії і лабораторії; визначитися з вибором майбутньої професії; детальніше ознайомитись із обраною спеціальністю; бути учасником екскурсії в оранжерею університету.

Тиждень відкритих дверей пройшов із дотриманням всіх безпекових заходів. Гостями нашого університету були абітурієнти із Черкаської, Вінницької, Кіровоградської, Київської, Одеської та Миколаївської областей.

Уманський НУС завжди славився своїми науковими здобутками та підготовкою висококваліфікованих фахівців різних сфер діяльності. Наш університет – це саме той заклад вищої освіти, який надає ґрунтовні знання та сприяє працевлаштуванню своїх студентів та випускників. Випускники Уманського НУС завжди є затребуваними на ринку праці, оскільки всі наші студенти проходять виробничу практику на провідних підприємствах України та закордоном і вже під час навчання здобувають практичні навички.

Отож, у всіх гостей, що відвідали Тиждень відкритих дверей, була реальна нагода поринути у цікавий світ спеціальностей та професій, поспілкуватися із представниками студентського самоврядування, отримати вичерпну інформацію про університет, поставити питання та отримати на них фахові відповіді. Даний захід пройшов у дружній атмосфері, абітурієнти дізналися багато нової інформації та залишили позитивні враження.

Запрошуємо абітурієнтів доєднатися до нашої студентської родини, отримати якісні знання та почати будувати успішний шлях у своє майбутнє професійне життя разом з Уманським національним університетом садівництва.

Ольга МОГИЛЬНИЦЬКА,

фахівець  відділу доуніверситетської підготовки