4 курс
- Аспірація, вентиляція і пневмотранспорт
- Безпечність харчових продуктів
- Виноробство
- Кріотехнології харчових виробництв
- Органічні харчові продукти
- Основи організації ресторанного господарства
- Технологічні розрахунки, облік і звітність у галузі зернопереробних виробництв
- Технологічні розрахунки, облік і звітність у консервних виробництвах
- Технологічні розрахунки, облік і звітність у харчуванні
- Технологія борошномельного виробництва
- Технологія елеваторної промисловості
- Технологія зберігання плодів і овочів
- Технологія зберігання харчових продуктів
- Технологія комбікормів
- Технологія консервування
- Технологія круп'яного виробництва
- Технологія сушіння плодів та овочів
- Технології харчової продукції функціонального призначення
- Товарознавство та пакування харчових продуктів зернопереробного виробництва
- Товарознавство та пакування харчових продуктів консервної промисловості
- Товарознавство та пакування харчової продукції