2 курс
- Інноваційні технології виробництва консервованої плодоовочевої продукції
- Інноваційні технології зберігання зерна та зернопродуктів
- Інноваційні технології зберігання плодоовочевої продукції в охолодженому стані
- Інноваційні технології низькотемпературного оброблення рослинної сировини
- Інновації в технології продукції індустрії харчування
- Актуальні проблеми харчування
- Виробництво безглютенових зерноборошняних продуктів
- Методи та оцінювання якості й безпечності зерноборошняних продуктів
- Методи та оцінювання якості й безпечності харчових продуктів на основі плодів та овочів
- Наукові аспекти розробки харчових продуктів із заданими властивостями
- Перспективні технології зерноборошняних продуктів з малопоширеної сировини
- Сировина для консервних продуктів
- Спеціальні методи контролю у виробництві консервованих продуктів
- Технології виробництва зерноборошняних продуктів з нетрадиційними інгрідієнтами
- Технології первинної обробки плодів та овочів та інновації в пакуванні
- Формування якості консервних продуктів
- Функціональні харчові інгредієнти з рослинної сировини
- Харчова комбінаторика
- Харчова, дієтична цінність консервованих продуктів