2 курс
- Інноваційний інжиніринг зернопереробних підприємств
- Інноваційні технології крафтових зернопродуктів
- Інноваційні інгредієнти і зернопродукти
- Авторське право та плагіат
- Альтернативні види енергії переробних підприємств
- Біоконверсія в технології зернопродуктів
- Біологічно активні речовини у технологіях зернопродуктів
- Виробничо-технологічна лабораторія та технохімічні методи аналізу зерна і насіння
- Експрес-ідентифікація товарної продукції та виявлення фальсифікації
- Заходи з обмеження поширення шкідників і хвороб зерна
- Керування якістю зерна та насіння за елеваторно-складського зберігання
- Кількісно-якісний облік зерна та насіння за оброблення і зберігання
- Органічна продукція
- Ресурсоощадні технології та логістика зернопереробних виробництв
- Системи автоматизованого керування логістичними процесами
- Стратегії розвитку підприємств зернопереробної промисловості
- Технологічний аудит у зернових технологіях
- Технологія пакування і зберігання упакованої продукції
- Технології продуктів функціонального призначення
- Товарознавча експертиза зерна за експортно-імпортних операцій
- Управління підприємствами зернопереробної промисловості