ОР Бакалавр
- Європейські соціальні студії: можливості для України
- Інноваційна діяльність в бізнесі
- Інноваційні технології та сертифікація в насінництві і розсадництві
- Іноземна мова (спецкурс)
- Інтродукція і адаптація лісових рослин
- Історія земельних відносин в Україні
- Історія земельних відносин та землеустрою
- Автоматизація виробничих процесів
- Автоматизоване робоче місце агронома
- Агрофізика
- Агрохімсервіс
- Антропогенний вплив на рослинний світ
- Аплікативна генетика та селекція сільськогосподарських культур
- Архітектурна ергономіка
- Банківський менеджмент
- Бухгалтерський облік
- Бізнес в соціальних мережах: облік і оподаткування
- Біологічні основи вирощування сільськогосподарських культур
- Взаємозв'язок лісу і ґрунту
- Вирощування лікарських і ефіроолійних культур
- Вища математика з основами математичної статистики
- Вплив туристичної діяльності на природні екосистеми
- Вступ до архітектури
- Гарденотерапія
- Геномна селекція
- Геоінформаційні технології ландшафту
- Глобальні проблеми сучасної цивілізації
- Декоративне садівництво
- Державне та регіональне управління
- Дизайн міського середовища
- Домінуючі шкідливі організми сільськогосподарських культур та захист від них
- Діагностика в системі управління
- Діагностика живлення рослин
- Діловодство
- Еколого-економічні проблеми використання земельних ресурсів
- Економічна діагностика
- Економічна теорія
- Електронна комерція
- Енологія та еногастрономія
- Етнокультурологія
- Етнічні кухні
- Заготівля і зберігання лікарської рослинної сировини
- Земельний кадастр
- Кадастр природних ресурсів
- Картографування в землеустрої
- Картографування ґрунтів з основами ґрунтознавства
- Картографічні роботи в кадастрі
- Класифікація природніх ресурсів та природнозаповідного фонду
- Кольорознавство
- Комп’ютерний дизайн садово-паркових об’єктів
- Комунікативний менеджмент
- Культура особистості
- Кулінарна етнологія
- Кулінарознавство
- Ландшафтна графіка
- Ландшафтна екологія
- Ландшафтний дизайн
- Ландшафтний землеустрій
- Ландшафтознавство
- Логістика підприємств харчової промисловості
- Ліс та абіотичні фактори
- Лісомеліорація
- Лісомисливське господарство
- Лісівництво забруднених територій
- Методологія досліджень і діагностика ґрунтів
- Мікробіологія
- Мікробіологія сировини та продуктів її переробки
- Містобудування
- Надзвичайні ситуації в умовах змін клімату
- Новітні технології в землеробстві
- Нішеві культури
- Озеленення приміщень
- Організація анімаційної діяльності
- Органічне землеробство
- Основи архітектурної композиції і проектної графіки
- Основи геології
- Основи доглядових рубань
- Основи економічних знань
- Основи економічної теорії
- Основи здорового способу життя та культури здоров’я
- Основи землевпорядкування
- Основи землевпорядного кадастру
- Основи ландшафтної графіки
- Основи лісових ресурсів
- Основи лісової геоботаніки
- Основи макетування
- Основи механіки ґрунтів
- Основи насіннєзнавтства
- Основи наукових досліджень
- Основи програмування
- Основи рекреаційного здоров'я
- Основи розмноження лісових рослин
- Основи садівництва
- Основи урбоекології
- Основи урбоекології
- Особливості оздоровчого харчуваня
- Особливості формування лісової підстилки
- Плодово-ягідне виноробство
- Присадибне рослинництво та нішеві культури
- Проектування лісових доріг
- Психологічні особливості стресостійкості
- Психологія здоров'я та здорового способу життя
- Психологія раціонального харчування
- Рекреаційне лісівництво
- Рекреаційні комплекси світу
- Релігієзнавство
- Рисунок за фахом
- Сенсорний аналіз продуктів харчування, напоїв і страв
- Системи двигунів внутрішнього згорання
- Слюсарно технологічні роботи з деталями машин
- Соціальна відповідальність у природних заповідниках
- Стратегія сталого розвитку та інженерна освіта
- Сучасні біотехнології
- Сучасні інструментальні методи контролю харчових виробництв
- Сільськогосподарська меліорація ( в т.ч. модуль геодезія)
- Тваринництво і бджільництво
- Теорія механізмів і машин
- Теорія і практика економічного розвитку
- Технологічні основи машинобудування
- Технологія сушіння зерна
- Технології виробництва екологічно чистої та органічної продукції
- Технології виробництва і переробки продукції рослинництва
- Технології крафтових виробництв
- Техніка та обладнання майбутнього
- Технічна механіка і креслення
- Токсикологія харчових продуктів
- Управління архітектурною діяльністю
- Управління маркетингом
- Управління продуктивністю агроценозів
- Фауна садів і парків
- Філософія
- Фінансові студії
- Фітоенергетика
- Холодильна техніка та технологія для закладів ресторанного господарства
- Хімія ароматів
- Четвертинна геологія і геоморфологія