26.11.2015 4894

2016 рік оголошено Роком англійської мови

Президент України Петро Порошенко підписав Указ № 641/2015 «Про оголошення 2016 року Роком англійської мови в Україні». Таке рішення ухвалене «…з метою сприяння її вивченню для розширення доступу громадян до світових економічних, соціальних, освітніх і культурних можливостей, які відкриває знання та використання англійської мови, забезпечення інтеграції України до європейського політичного, економічного і науково-освітнього простору, на підтримку програми Go Global, яка визначає вивчення англійської мови одним із пріоритетів стратегії розвитку».

Відповідно до Указу Президента у вищих навчальних закладах передбачено проведення курсів із вивчення англійської мови студентами, аспірантами, докторантами, педагогічними і науково-педагогічними працівниками, іншими громадянами, фахових конкурсів, олімпіад та інших змагань з англійської мови. 

2016 рік оголошено Роком англійської мови
2016 рік оголошено Роком англійської мови

Уманський НУС долучився до проведення відповідних заходів через активізацію вивчення англійської мови науково-педагогічними працівниками та студентами. Бажаємо всім наполегливої праці та успіхів у вивченні англійської мови задля покращення особистого освітньо-кваліфікаційного рівня.

Адміністрація університету