21.12.2015 1559

Абіт-консультант. Реєстрація на пробне ЗНО-2016

Реєстрація абітурієнтів, бажаючих скласти пробне ЗНО-2016, триватиме з 5 січня до 30 січня 2016 року.

Усім абітурієнтам, які планують вступати до вищих навчальних закладів, наполегливо рекомендуємо, передусім, взяти участь у ньому, щоб на практиці дізнатися про особливості процедури проведення незалежного тестування, психологічно підготуватися до його проходження, зорієнтуватися в різних формах завдань, розрахувати час на їх виконання. Врешті-решт, пробне тестування дає можливість перевірити власні знання з того чи іншого предмету та ретельніше підготуватись до основної сесії.

Абітурієнти повинні зареєструватися на сайті відповідного регіонального центру оцінювання, виконавши наступні дій:

1.  Зайти на сторінку реєстрації на пробне ЗНО;

2.  Заповнити реєстраційну форму, створити свою персональну сторінку («особистий кабінет»), вибрати предмети;

3.  З персональної сторінки роздрукувати квитанцію на сплату вартості послуг і на основі цієї квитанції здійснити оплату в банківських установах;

4.  Роздрукувати запрошення-перепустку, де вказано час і місце проведення пробного оцінювання.

Кожен з зареєстрованих зможе взяти участь у тестуванні з таких предметів за власним вибором: 2 квітня – з української мови та літератури, 9 квітня – з таких предметів, як: історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська, іспанська, німецька, російська та французька мови. Учасник може обрати максимум два з них.

Вартість пробного тесту з одного предмета становить 111,00 гривень.

Зверніть увагу, що учасником пробного незалежного оцінювання зможе стати особа, яка зареєструється для його проходження та здійснить оплату, адже допуск до пункту тестування відбуватиметься лише при наявності квитанції про сплату вартості послуг, запрошення (реєстраційної картки) та паспорта або свідоцтва про народження.

Детально ознайомитись з порядком реєстрації учасників пробного ЗНО в 2016 році можна тут.

Абіт-консультант. Реєстрація на пробне ЗНО-2016
Абіт-консультант. Реєстрація на пробне ЗНО-2016

Тетяна Кравченко,

фахівець підготовчого відділення