26.06.2017 1273

Акредитаційна експертиза підготовки бакалаврів з напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»

Відповідно до пункту 4 Положення про акредитацію вищих навчальних закладів і спеціальностей у вищих навчальних закладах та вищих професійних училищах, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 9 серпня 2001 р. № 978 «Про затвердження Положення про акредитацію вищих навчальних закладів і спеціальностей у вищих навчальних закладах та вищих професійних училищах» та наказу Міністерства освіти і науки України № 1007-А від 06.06.2017 р. з метою проведення первинної акредитаційної експертизи підготовки бакалаврів з напряму 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» з 21 червня по 23 червня 2017 р. на факультеті менеджменту Уманського НУС працювала експертна комісія у складі: Басюк Дарії Іванівни, доктора економічних наук, доцента, завідувача кафедри туристичного та готельного бізнесу Національного університету харчових технологій та Герасименка Віктора Григоровича, кандидата економічних наук, професора, завідувача кафедри туристичного та готельно-реcторанного бізнесу Одеського національного економічного університету.

Свою роботу експерти розпочали зі знайомства з колективом випускової кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, науковими лабораторіями з організації ресторанного господарства та організації готельного господарства.

Акредитаційна експертиза підготовки бакалаврів з напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»
Акредитаційна експертиза підготовки бакалаврів з напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»

В процесі перевірки експертна комісія детально вивчила та проаналізувала нормативно-правові й розпорядчі документи, що регламентують діяльність навчального закладу та підготовку фахівців з напряму підготовки, що акредитується.

Акредитаційна експертиза підготовки бакалаврів з напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»
Акредитаційна експертиза підготовки бакалаврів з напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»
Акредитаційна експертиза підготовки бакалаврів з напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»
Акредитаційна експертиза підготовки бакалаврів з напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»

Експерти ознайомились з навчально-методичним і матеріально-технічним забезпеченням навчального процесу та провели контрольні заміри залишкових знань студентів за напрямом підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа».

 

Акредитаційна експертиза підготовки бакалаврів з напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»
Акредитаційна експертиза підготовки бакалаврів з напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»

За результатами експертної перевірки, порівняння фактичних показників дiяльностi Уманського національного університету садівництва щодо підготовки бакалаврів за напрямом 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» і державних вимог до акредитації спеціальності, поданих в порівняльній таблиці, експертна комісія вважає за можливе акредитувати напрям підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» освітнього рівня «бакалавр» з ліцензованим обсягом 25 (двадцять п’ять) осіб за денною формою навчання. Це засвідчено у підготовлених експертами висновках, що 23.06.2017 року були пiдписанi поважними експертами та ректором Уманського НУС, професором Непочатенко О.О.

Акредитаційна експертиза підготовки бакалаврів з напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»
Акредитаційна експертиза підготовки бакалаврів з напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»