18.05.2022 4106

Актуальності інформаційно-економічної сфери: триває серія вебінарів від науковців Уманського НУС

Воєнний час і динамічна ситуація всередині України та навколо неї зумовлюють низку змін в усіх сферах життя держави. Тож науковці Уманського національного університету садівництва щотижня збираються в онлайн-форматі, аби обговорити специфічні актуальності різних галузей професійної діяльності.

Зустріч 18 травня зібрала наукову спільноту навколо питань міграції й інформаційної безпеки.

Зокрема, доцент кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності Микола Коротєєв зосередив увагу слухацької аудиторії на питанні демографічних наслідків війни росії проти України. Акцент розповіді було зосереджено на внутрішньодержавних витоках проблеми довоєнного періоду, аналізі наявної ситуації й означенні перспективних напрямів діяльності держави у даній сфері на повоєнну перспективу.

Актуальну та надзвичайно цікаву і корисну інформацію містила і доповідь кандидата технічних наук, завідувача кафедри інформаційних технологій Романа Ліщука, який охарактеризував особливості інформаційної безпеки в умовах війни. Доречним та інформативним було використання доповідачем наочних прикладів і раціональних професійних порад.

Цікава тематика доповідей надала університетському загалу багато корисної інформації. Дякуємо доповідачам за змістовне висвітлення та проведену глибоку дослідницьку роботу.

 

Пресцентр Уманського НУС