24.04.2013 5598

Cвятковий концерт у Черкасах

   Творчі колективи Уманського національного університету садівництва брали участь у святковому концерті, присвяченому 200-річчю від дня народження Т. Г. Шевченка та 60-річчю від дня створення Черкаської області, який відбувся 20 квітня 2013 року в м. Черкаси.

   Свято відбулося в Черкаському державному технологічному університеті за участю провідних колективів області профспілок України.

   Творчі колективи Центру культури і виховання Уманського НУС гідно представили свій навчальний заклад на обласній сцені, показавши глядачам найкращі вокальні виступи та хореографічні композиції.

   Після закінчення святкового концерту голова Федерації профспілок Черкаської області Петро Шевченко під час урочистого нагородження вручив подяки за високий рівень виконавської майстерності, пропаганду і розвиток аматорського мистецтва серед населення і студентської молоді народному самодіяльному ансамблю пісні і танцю «Хлібодари» (художній керівник Світлана Берднікова), народному самодіяльному ансамблю танцю «Нивка» (художній керівник Наталія Шаповаленко) та народному самодіяльному жіночому вокальному ансамблю «Криниченька» (художній керівник Наталія Браславська). Ці подяки є неодноразовим  підтвердженням для колективів почесного звання «народний».

   Прекрасні виступи творчих колективів ще раз підкреслили, що Черкащина багата на талановиту студентську молодь. Особливо багатий талантами Уманський національний університет садівництва, який готує тільки висококваліфікованих спеціалістів, а керівництво закладу майстерно створює всі необхідні умови для реалізації творчого потенціалу обдарованої молоді.

Прес-центр університету