17.06.2014 4871

Дарунок Науковій бібліотеці Уманського НУС

Наукова бібліотека Уманського національного університету садівництва завжди відкрита до співпраці. От і цього разу працівники бібліотеки щиро дякують Науковій бібліотеці Національного університету «Києво-Могилянська академія» та Міжнародному благодійному фонду «Інститут Критики» за безкоштовно презентовану літературу. Це книги останніх років філософського, історичного, культурологічного та економічного змісту.

Дарунок Науковій бібліотеці Уманського НУС
Дарунок Науковій бібліотеці Уманського НУС
Видавництво «Критика» засновано у 1997 році. Головний редактор — професор Гарвардського університету Григорій Грабович. Видавництво друкує дослідження з історії, політології, літературознавства, мемуарну літературу, художні твори класиків українського модернізму ХХ століття та сучасних письменників. Разом з Інститутом Критики видавництво бере участь у джерелознавчих дослідженнях, оприлюднюючи матеріали з історії України. Також видавництво випускає інтелектуальний часопис «Критика».

Дарунок Науковій бібліотеці Уманського НУС
Дарунок Науковій бібліотеці Уманського НУС
Ряд видань «Критики» одержали нагороди на всеукраїнській акції Книжка року, на Форумі видавців у Львові, книжкових виставках «Світ книги», «Книжковий сад», отримали премії часопису «Кореспондент», орден Міністерства культури Республіки Польщі «Merite Culturel» (2004), відзнаки капітули Польсько-українського поєднання (2005), Польського інституту в Києві (2006) і Фундації польської культури (2007).

Запрошуємо усіх бажаючих відвідати виставку та ознайомитись з презентованою літературою (кімната № 2, другий поверх Наукової бібліотеки).

Інформація надана відділом наукової обробки літератури,

 комплектування фонду та організації каталогів.

Рубрика: Бібліотека