13.04.2013 6286

День молодої економіки на факультеті економіки і підприємництва

   11 квітня на базі Уманського національного університету садівництва відбулася зустріч колективу факультету економіки і підприємництва зі студентами економічних спеціальностей відокремлених структурних підрозділів: Уманського агротехнічного коледжу, Тальнівського будівельно-економічного коледжу, Ананьївського державного аграрно-економічного технікум, Шевченківського коледжу, Городищенського коледжу.

   Програма знайомства студентів з факультетом економіки і підприємництва була дуже динамічною: наукове засідання, інтелектуальні ігри, дружній спортивний відпочинок у Білогрудівському лісі...

   Наукове пленарне засідання, присвячене Дню молодої економіки, розпочалося з вітального слова ректора університету Олени Олександрівни Непочатенко та декана факультету Юлії Олександрівни Нестерчук, які привітали студентів у стінах нашого навчального закладу, підкреслили необхідність і важливість проведення таких заходів та побажали молоді рішучості і творчої наснаги. Учасник засідання заслухали наукові доповіді студентів Уманського НУС та в динамічній дискусії виявили проблемні питання і переваги заявлених для розгляду тем.

   Після цього всі студенти мали змогу прийняти участь в інтелектуальних іграх, які проходили на кожній кафедрі. Саме тут учасники проявили свою кмітливість, талант, ерудицію та неабиякий інтелектуальний азарт! Ніхто не залишився осторонь, усіх було нагороджено грамотами та заохочувальними подарунками.

   Далі на наших гостей чекала незабутня подорож до лісу. Було дуже весело, ніхто не сумував: між студентами були проведені спортивні змагання з футболу та волейболу серед юнаків та дівчат, для найспритніших організували веселі естафети, а богатирі мали змогу похизуватися своєю силою у змаганні на кращого силовика.

   Доки одні представники команд демонстрували своє спортивне вміння, інші змагалися у Конкурс варіння каші на вогнищі.

 

   Однією з головних вимог конкурсу було не лише смачно приготувати страву, а й красиво її оформити та подати членам журі. І повірте, кожен конкурсант, кожна команда представила не просто гарно оформлену страву, а шедеври від шеф-кухаря!

   Акордною нотою Дня молодої економіки став святковий концерт, який організували студенти Уманського НУС та коледжів. Веселі мелодії пісень перепліталися віршами і гуморесками та приправлялися виступами команд КВК!

   В кінці цього насиченого дня команди було нагороджено грамотами та смачними призами, а всі учасники і гості свята випромінювали життєрадісність і позитив, висловивши сподівання, що в подальшому такі заходи стануть традиційними.