День працівника харчової промисловості
Традиційно, наприкінці осені, в Уманському національному університеті садівництва кафедра технології зберігання і переробки зерна проводить святкування Дня працівника харчової промисловості.
Підприємства харчової і переробної промисловості відіграють провідну роль у забезпеченні населення продовольчими товарами в усьому світі, оскільки найголовнішою є турбота про хліб насущний. Працівники харчової промисловості постійно покращують якість виробленої продукції, розширюють її асортимент.
У святкуванні брали участь ряд підприємств сільськогосподарської та харчової промисловості, винороби-аматори, а також навчально-науково-виробничий відділ, професорсько-викладацький склад та студенти Уманського НУС.
Подія проходила в форматі «виставка-продаж», де студентки 51-тз групи в святкових вишиванках зустрічали та пригощали гостей свята. Також студенти та викладачі мали змогу придбати цілий ряд продуктів харчової промисловості: хліб і хлібобулочні вироби, крупи, олію, яйця курячі, свіжі плоди і овочі, вино десертне та сухе, а також розсаду плодових, ягідних рослин і винограду.
Вітаємо всіх працівників харчової промисловості з професійним святом – тих, хто вже по праву вважається ветераном галузі, і тих, хто цю благородну професію обрав нещодавно!
Кафедра технології зберігання і переробки зерна