11.11.2014 5664

День працівника харчової промисловості

Традиційно, наприкінці осені, в Уманському національному університеті садівництва кафедра технології зберігання і переробки зерна проводить святкування Дня працівника харчової промисловості.

Підприємства харчової і переробної промисловості відіграють провідну роль у забезпеченні населення продовольчими товарами в усьому світі, оскільки найголовнішою є турбота про хліб насущний. Працівники харчової промисловості постійно покращують якість виробленої продукції, розширюють її асортимент.

У святкуванні брали участь ряд підприємств сільськогосподарської та харчової промисловості, винороби-аматори, а також навчально-науково-виробничий відділ, професорсько-викладацький склад  та студенти Уманського НУС.

День працівника харчової промисловості
День працівника харчової промисловості
День працівника харчової промисловості
День працівника харчової промисловості
День працівника харчової промисловості
День працівника харчової промисловості

Подія проходила в форматі «виставка-продаж», де студентки 51-тз групи в святкових вишиванках зустрічали та пригощали гостей свята. Також студенти та викладачі мали змогу придбати цілий ряд продуктів харчової промисловості: хліб і хлібобулочні вироби, крупи, олію, яйця курячі, свіжі плоди і овочі, вино десертне та сухе, а також розсаду плодових, ягідних рослин і винограду.

День працівника харчової промисловості
День працівника харчової промисловості
День працівника харчової промисловості
День працівника харчової промисловості
День працівника харчової промисловості
День працівника харчової промисловості

Вітаємо всіх працівників харчової промисловості з професійним святом – тих, хто вже по праву вважається ветераном галузі, і тих, хто цю благородну професію обрав нещодавно!

День працівника харчової промисловості
День працівника харчової промисловості

Кафедра технології зберігання і переробки зерна