27.09.2018 5088

День туризму – свято активних і допитливих

Туризм – важлива сфера діяльності сучасного суспільства. Він сприяє процвітанню та благополуччю регіонів, активно підтримує високий рівень культурного збагачення, яке отримують мандрівники у процесі здійснення своєї поїздки, та дає величезний заряд бадьорості. Саме необхідність у широкому висвітленні внеску туризму в економіку країни, її окремих регіонів і світового співтовариства в цілому, дало поштовх до закріплення указом Президента України від 21-го вересня 1998-го року державного свята, яке носить нині назву «День туризму» і відзначається 27 вересня.

День туризму – свято активних і допитливих
День туризму – свято активних і допитливих

День туризму – свято всіх, хто хоч раз відчував себе в ролі мандрівника. Адже наша Батьківщина багата на цікаві місця, які роблять нас кращими, з подорожі якими ми ніколи не повертаємося такими, як були раніше, тому що збагачуємося духовно, відпочиваємо емоційно, ламаємо усталені власні стереотипи та й просто – пізнаємо неймовірне поруч.

Допомагають нам краще орієнтуватися у всьому розмаїтті непізнаного, у цікавинках міст і країн, почуватися безпечно та захищено, компетентні фахівці, які безпосередньо задіяні у туристичній сфері. Саме вони професійно забезпечують наш повноцінний відпочинок. А найкращих кваліфікованих фахівців даного виду діяльності готує кафедра туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва!

День туризму – свято активних і допитливих
День туризму – свято активних і допитливих

Тож шановні викладачі та студенти туристичної сфери! Прийміть щирі вітання з нагоди Всесвітнього дня туризму та Дня туризму в Україні! Бажаємо вам успіхів у всіх починаннях, хай доля веде вас пліч-о-пліч з привітними та гостинними людьми задля успішного життя та розвитку туристичної індустрії! Хай насиченим цікавими знаннями та відкриттями у пізнанні рідного краю та Землі в цілому буде кожен день! Здоров’я вам та наснаги!

 

Ректорат

Профком