04.02.2015 4980

День відкритих дверей

31 січня в Уманському національному університеті садівництва відбувся День відкритих дверей. Завідувач та викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи ознайомили майбутніх абітурієнтів, їх батьків та гостей університету з правилами прийому на напрями підготовки «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа», організацією навчального процесу на кафедрі, науковою роботою студентів, перспективами професій індустрії гостинності.

Активну участь у заході прийняли всі факультети. Кожний факультет був представлений окремим стендом; відвідувачі одержували інформацію від представників факультетів, інформативно-довідковий матеріал.

Для відвідувачів були організовані екскурсії, які висвітили різноманіття студентського, наукового життя, продемонстрували високий професійний рівень освітньо-виховного процесу в УНУС.

День відкритих дверей
День відкритих дверей
День відкритих дверей
День відкритих дверей
День відкритих дверей
День відкритих дверей

Майбутні абітурієнти мали можливість побачити тематичну виставку наукової та навчальної літератури, колекції сувенірів кафедри туризму та готельно-ресторанної справи з різних куточків світу, які привозять вдячні студенти після успішного проходження стажування та практики за кордоном.

Студентське життя багатогранне та насичене цікавою інформацією. І все більше абітурієнтів із різних регіонів України обирають для отримання вищої освіти в галузі туризму саме Уманський національний університет садівництва.

Тож запрошуємо і вас, шановні абітурієнти, приєднатися до нашої дружньої студентської родини за напрямами підготовки «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа»!

 

Транченко Л.В. завідувач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи