01.10.2023 1018

День захисників і захисниць України

Дорогі друзі!

З 2014 року на рівні держави ми відзначаємо День захисників і захисниць України – людей, у руках яких кожна хвилина нашого життя.

Російська агресія змусила стати до збройного захисту рідної Держави не лише юнаків і дівчат, успішних чоловіків і жінок найрізноманітніших професій, а й сивочолих поборників за волю Батьківщини. Щоденною звитягою, тяжкою військовою справою захисники та захисниці відстоюють спільне прагнення українців жити у вільній, незалежній країні, йти шляхом свободи та розвитку, захищають право кожного на можливість навчатися, працювати, мислити, творити.

Ми, кожен на своєму місці, мусимо виказувати дією, словом, вчинком власну вдячність нашим захисникам і захисницям за життя. Нашими головними рисами мають стати згуртованість, людяність, дбайливість, вірність Україні, загальнонаціональний прогрес і щохвилинні кроки до мирного життя й Української Перемоги. Аби наш тиловий фронт був гідний їхнього щоденного подвигу.

Допомагаймо ж усім можливим тим, хто тримає оборону та витісняє загарбників з нашої рідної землі. Шануймо пам'ять всіх, хто власним життям уже наблизив таку бажану й очікувану Перемогу.

Дорогі захисники та захисниці! Ви – поборники правди, миру та добра, надія на вільне майбуття для всіх українців, Воїни Світла, які ведуть боротьбу з зажерливою пітьмою.

Дякуємо вам – за відданість справі захисту!

Дякуємо матерям українським за кращих дітей Держави!

Дякуємо за кожну мить життя!

Повертайтеся живими!

 

Ректор                            Олена НЕПОЧАТЕНКО