09.04.2013 5963

День здоров'я

5 квітня 2013 року Уманський національний університет садівництва спільно з Уманською загальноосвітньою школою № 10 провели захід, присвячений Дню здоров’я.

День здоров'я
День здоров'я

Університет уже давно співпрацює з середніми школами м. Умані та прилеглих районів, а тому керівництво школи № 10 в особі директора Шульги Стефанії Іванівни з радістю сприйняли пропозицію провести разом цей захід.

Загальноосвітня школа № 10 відома в м. Умань своєю спеціалізацією, спрямованою на активний фізичний та духовний розвиток дитини. Таким питанням переймається і керівництво університету: розвинена спортивна інфраструктура, санаторій-профілакторій, в якому можуть оздоровитися студенти та база відпочинку на березі Чорного моря – все це функціонує для студентів заради забезпечення їхнього здорового способу життя та відпочинку.

Під час проведення свята під назвою «My dance», присвяченого Дню здоров’я, учні 1-11 класів продемонстрували свою майстерність і вміння у танцях та вразили всіх присутніх і членів журі запальними та веселими хореографічними композиціями.

По закінченню конкурсної програми усі учасники були нагороджені грамотами, а переможцям вручили солодкі подарунки.

Керівництво школи № 10 та Уманського національного університету садівництва висловили сподівання, що такі заходи стануть постійними та слугуватимуть зближенню вищої і середньо освіти в нашому регіоні.