25.09.2014 5923

До всесвітнього дня туризму

Всесвітній день туризму – це день «відкритих дверей» в будь-якому куточку світу. Подорожувати, як це чудово!!! Мабуть не має на землі жодної людини, яка б не любила їздити по світу, відвідувати ще досі їй не відомі країни, континенти чи просто незвідані місця. Це свято кожного, хто відчуває себе туристом, і не важливо чи буде це поїздка до моря, в гори чи до найближчої лісової галявини.

В рамках заходів, організованих кафедрою туризму та готельно-ресторанної справи УНУС, що будуть проходити з 22.09. по 27.09.2014р.і які приурочені до святкування тижня туризму, серед студентів I –II курсів напряму підготовки «Туризм» і «Готельно-ресторанна справа» був оголошений конкурс на кращу стінгазету від окремої академічної групи. Оформлення стінгазети повинно було відповідати заданій тематиці «Туризм у житті студента». Завдання конкурсанти виконали успішно. Студенти I курсу цікавляться екстремальними видами туризму та подорожами до Франції, Італії та інших країн Європи.

Студенти II курсу хочуть підкорити Карпати, Альпи, Гімалаї та майже всі гірські вершини світу. Тому в цей день викладачі кафедри туризму і готельно-ресторанної справи Л.В. Транченко, Л.Г. Коваленко, В.О. Непочатенко, С.В. Тимчук, Л.М. Нещадим та методист Н.В. Парубок бажають кожному туристу відпочивати з душею, працювати з ентузіазмом, йти вперед з цікавістю і повертатися з величезним багажем приємних вражень. Зі святом!!!

До всесвітнього дня туризму
До всесвітнього дня туризму

Любов Коваленко