09.05.2015 4979

Допомога ветерану

До свята Великої перемоги – 9 травня – студенти факультету лісового і садово-паркового господарства Уманського НУС завітали до ветерана Великої Вітчизняної війни Ганни Степанівни Перебитюк, яка з 1956 по 1999р. працювала старшим викладачем кафедри агрономії у нашому університеті.

Активна молодь із задоволенням допомогла Ганні Степанівні по господарству. З віником і сапкою в руках, проте з усмішкою на обличчі, студенти швидко впорались із поставленим нам завданням – просапка городини, квітника, прибирання двору тощо.

Допомога ветерану
Допомога ветерану
Допомога ветерану
Допомога ветерану

На вдячність за допомогу Ганна Степанівна пригостила нас цукерками і печивом з чаєм. Всі з увагою та зацікавленістю слухали спогади ветерана про дитинство, яке проходило у тяжкі роки війни, а під кінець зустрічі обговорили сучасні події, які наразі непокоять увесь світ.

Нашій дружній компанії дуже сподобалось допомагати Ганні Степанівні, і відтепер ми допомагатимемо їй не лише перед святом, але і в ті моменти, коли просто потрібна буде допомога.

Допомога ветерану
Допомога ветерану

Власюк Сабіна, голова ради студентського самоврядування факультету лісового і садово-паркового господарства Уманського НУС