31.12.2023 1009

Дорогі друзі!

Відходить в історію 2023 рік. Для кожного з нас він був особливим: хвилинами натхнення та моментами роздумів, успіхами та набуттям досвіду, приємностями та випробуваннями. Він подарував нам новий калейдоскоп емоцій і відчуттів, став мірилом людяності та щиросердності, лакмусовим папірцем готовності до боротьби за власне майбуття. І протягом цих 365 днів, кожен мав можливість втілити давно омріяне та сформувати нові цілі; вдосконалитися та стати кращою версією самого себе; зрозуміти цінність кожного дня та жити на повну, незважаючи на воєнні реалії.

Наш колектив у без перебільшення складний 2023 рік був, як ніколи, згуртованим і працював спільно та злагоджено. Особливо ціннісними були взаємна підтримка та розуміння, тісний зв'язок і співпраця між викладачами та студентами, освітнім і виробничим середовищами, нашим закладом вищої освіти та зарубіжними партнерами. І я вдячна всім за докладений максимум сил і намагань, аби кожен день ставав світлішим, кращим, результативнішим.

Нині ми відкриваємо нову сторінку історії, адже у 2024 Уманському національному університету садівництва виповнюється 180 років! Уже 179 розділів формують літопис нашого закладу освіти. І наш з вами обов’язок написати наступний – яскравий і пам’ятний, неповторний і професійний. Щиро рада, що ця почесна місія випала теперішньому колективу, адже нині ми – згуртована, випробувана непростими воєнними реаліями спільнота однодумців, які чітко знають, чого прагнуть, і неодмінно досягнуть задуманого!

Тож щиро вітаю всіх з прийдешнім Новим роком! Зичу добра та радості, невичерпного натхнення та незмінного успіху, безмежних сил і непохитної цілеспрямованості у всіх сферах життя! Нехай 2024 стане роком родинного затишку, професійних злетів і втілення найзаповітніших мрій під мирним небом Переможної України!

 

Ректор                                             Олена НЕПОЧАТЕНКО