06.06.2024 693

Дуальна освіта в Уманському НУС

Професійні здобутки колег університету садівництва сприяють загальному прогресу освіти, заохочуючи все більшу аудиторію абітурієнтів до навчання в Уманському НУС. Війна зі своїми наслідками вимагає дисципліни та самоорганізації, аби щоденне навчання, як здобувачів освіти, так і викладачів, було пріоритетним, безперервним та різноманітним.

5 червня викладачі та студенти кафедри харчових технологій інженерно-технологічного факультету спільно з координаторкою дуальної форми здобуття освіти в УНУС Яною ЄВЧУК, за фінансової підтримки приймаючої сторони, відвідали Філію «Переяславську» ТОВ СП «НІБУЛОН» у місті Переяслав Київської області. «НІБУЛОН» традиційно запрошує на виробництво колективи передових закладів освіти, які органічно живлять професійними кадрами комплексний підхід підприємства для забезпечення продовольчої безпеки світу та підтримки економічного добробуту країни.

Дуальна освіта в Уманському НУС
Дуальна освіта в Уманському НУС
Дуальна освіта в Уманському НУС
Дуальна освіта в Уманському НУС

Перевантажувальні термінали, комплекси з приймання, зберігання і відвантаження зернових та олійних культур, потужний флот виробничих підрозділів в державі. Це справжні патріоти, які не вагаючись реалізують запити Всесвітньої продовольчої програми ООН (WFP), компанія «На шляху до світу, в якому немає голоду» сьогодні займається не лише основними ланками діяльності, а і нагальними, використовуючи комплексний підхід: лабораторні дослідження, вантажні перевезення, гуманітарне розмінування. Компанія регулярно робить внесок в експорт зернових для боротьби з голодом у Бангладеші, Ефіопії, Кенії, Мавританії та Ємені. Розгалужена мережа автоматизованих перевантажувальних терміналів та елеваторних комплексів, дає можливість одночасного зберігання зерна компанії й становить 2,25 мільйонів тонн сільгосппродукції.

Дуальна освіта впроваджена в Уманському НУС допомагає студентам, які зараз навчаються, одночасно і працевлаштуватися. Гарні перспективи для працівників «НІБУЛОН» — це не лише шлях до успіху самої компанії, це патріотична вдячність рідній українській землі за щедрі врожаї, а професіоналізм наших фахівців допомагає підприємству впевнено тримати позиції лідерства і бути прикладом для наслідування.

Дякуємо всім учасникам поїздки та працівникам «НІБУЛОН», які відкриті до тренду у сфері вищої освіти в Україні — дуальності, поєднання теоретичної освіти у ВНЗ з процесом набуття практичного досвіду на виробництві. Успіхів та продуктивної співпраці.