20.05.2013 5424

"Дякую за життя"

   Тиждень тому в рамках Програми по збереженню репродуктивного здоров’я та профілактики абортів "Дякую за життя" на факультеті менеджменту відбулась зустріч студентів із лікарем-гінекологом, завідувачем жіночої консультації Соколовою Т.В., лікарем-інтерном Хоптяною А.І., координатором "Клініки, дружньої до молоді" Гречко Н.В., практичним психологом кабінету "Довіра" КП "Уманська міська лікарня" Проценко А.В., фахівцем із соціальної роботи Уманського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді, керівником волонтерського загону Служби Милосердя Свято-Успенського храму м. Умані Левадко К.

"Дякую за життя"
"Дякую за життя"

   У своїх виступах фахівці використовували мультимедійні засоби, які дали змогу не тільки почути, але й побачити негативні наслідки абортів, а також відчути біль і страждання від необачних дій.

  Побачене нікого не залишило байдужим!

  Студенти під час зустрічі мали можливість задавати фахівцям питання, на які хотіли б почути відповідь, як в усній, так і в письмовій формі.

   А також під час зустрічі молоді люди дізнались, що будь-хто з них може отримати консультацію та належну медико-соціальну допомогу в "Клініці, дружній до молоді" на засадах дружнього підходу, основними принципами якого є добровільність, доброзичливість, доступність, конфіденційність, анонімність та неосудливе ставлення до відвідувача.

"Дякую за життя"
"Дякую за життя"

   Адміністрація факультету щиро подякувала фахівцям за великий внесок  у збереження репродуктивного здоров’я та поліпшення долі молодих людей.

                             Лілія Кустріч, заступник декана факультету менеджменту з виховної роботи