04.02.2025 33

Єлизавета ШПАК говорить, що дуже хотіла вивчати спеціальність «Готельно-ресторанна справа», тому вступила в Уманський НУС

Сьогодні Єлизавета ШПАК студентка 3 курсу факультету менеджменту Уманського національного університету садівництва й вивчає спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа». Вона говорить, що в УНУСі дуже приємні викладачі.

Фахівці, які здобували знання за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» можуть працювати на посадах: менеджера в готельному, ресторанному, санаторно-курортному господарстві; фахівця з гостинності в місцях розміщення (готелі, туристичні комплекси тощо); фахівця з готельного та ресторанного обслуговування; наукового співробітника (рекреологія); фахівця з управління проєктами та програмами у сфері матеріального і нематеріального виробництва; фахівця-аналітика з дослідження товарного ринку; фахівця з організації дозвілля, організатора туристичної та готельної справи. Також професіонали даної спеціальності затребувані в: державних і приватних підприємствах готельної та ресторанної індустрії, кемпінгах, мотелях, молодіжних туристичних базах, кафе, барах, SPA-готелях, санаторно-курортних закладах, органах державного управління, закладах вищої освіти та ін.

Після закінчення навчання Єлизавета планує застосовувати свої знання, професійно зростати й у майбутньому вже керувати власним закладом.

Детальніше дізнатись, що вивчають та де працюють фахівці спеціальності «Готельно-ресторанна справа» можна тут.