29.01.2024 1066

Факультет менеджменту Уманського НУС – лідерство у формуванні інноваційного управління та туристичної сфери

Уманський національний університет садівництва є гарантом якісної освіти в Україні. Колектив університету ось уже майже два століття дбає про актуальність професій, які здобувають студенти у стінах закладу освіти, та розширення інтелектуальних надбань, керуючись життєвим досвідом партнерської взаємодії викладач-студент. Одним з яскравих представників спільноти університету є факультет менеджменту, висококваліфікований професорсько-викладацький склад якого діє у напрямі впровадження новітніх управлінських інновацій у професійну діяльність.

Факультет менеджменту пропонує сучасні підходи та широкі можливості для розробки інноваційних управлінських інструментів, рішень і концепцій. А тому навчання в Уманському НУС на спеціальностях, що пропонує даний факультет, є фундаментальною основою успішної професійної кар'єри!

Наразі студенти факультету менеджменту здобувають освіту за такими спеціальностями:

Менеджмент

Туризм і рекреація

Готельно-ресторанна справа

Студенти факультету менеджменту в Уманському НУС отримують широкий спектр знань, що охоплюють тонкощі управління готельно-туристичної справи; стають креативними науковцями з розробки стратегії і провадження діяльності управлінця; пізнають таємниці готельно-ресторанної справи та опановують методи налагодження та провадження туристичного бізнесу в умовах сьогодення.

Освітні програми за спеціальностями факультету є постійно оновлюваними та вдало поєднують теоретичні основи з практичними заняттями.

До послуг здобувачів освіти не лише кращі лектори та науковці з даної ланки спеціальностей – керівництво університету постійно дбає про підтримку у руслі трендових знань, тому партнери-роботодавці готові забезпечити практичну підготовку молодого покоління фахівців в рамках застосування елементів дуальної форми освіти. Таким чином передові готельно-ресторанні комплекси відкриті до послуг, а студенти з легкістю набувають практичних вмінь і навичок іактуальні знання в умовах сучасних викликів.

Саме тому факультет менеджменту – свідомий вибір молоді, для якої Україна майбутнього – це прогресивна держава сталого розвитку у руслі інноваційного управління з яскравими туристичними привабами й осередками відпочинку й оздоровлення у мальовничій природі, у якій цікаво відпочити іноземцю та гордовито подорожувати земляку!