21.09.2015 5123

Форум «Сходинка в омріяну професію»

Уманський національний університет садівництва став учасником  профорієнтаційного форуму «Сходинка в омріяну професію», який відбувся місті Ладижин Вінницької області в ПКВС «Прометей» 18 вересня 2015р.

На заході взяли участь представники 15 навчальних закладів. Представляли Уманський національний університет садівництва викладач кафедри економіки, фахівець відділу довузівської підготовки та профорієнтаційної роботи Оксана Тупчій, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки Інна Тернавська та викладач кафедри економіки, фахівець відділу міжнародних зв’язків Олексій Коваленко.

Форум «Сходинка в омріяну професію»
Форум «Сходинка в омріяну професію»

Форум «Сходинка в омріяну професію» проходить щороку за ініціативи міського та обласного центрів зайнятості з метою забезпечення випускників загальноосвітніх шкіл та їх батьків інформацією про навчальні заклади  I-II та  III- IV рівнів акредитації Вінницької області, м. Одеси, м. Умань та умови вступу до них.

Форум «Сходинка в омріяну професію»
Форум «Сходинка в омріяну професію»

Такі заходи є вкрай важливими та актуальними, оскільки вони дають можливість абітурієнтам та їх батькам більше дізнатися про навчальні заклади, умови вступу до них, напрями підготовки та спеціальності, міжнародну діяльність університету, студентське життя, допомагають зробити важливий вибір кожного – вибір майбутньої професії.

Інна Чернега, завідувач відділу довузівської підготовки та профорієнтаційної роботи