04.12.2020 5190

Гарні справи робити легко, якщо того прагне душа

Розвиток благодійності в Україні нині набирає обертів і чимало благодійних організацій розгортають свою активну діяльність заради допомоги тим, хто цього потребує. Та продуктивнішою роботу таких організацій роблять добрі та щирі серця української молоді.

Студенти Уманського національного університету садівництва завжди мають готовність прийти на допомогу. Проявляючи щоденну турботу до ближнього та нужденного, молодь університету навіть не гадала, що стане об’єктом вдячності Всеукраїнського Благодійного Фонду «Серце до серця». Адже справи гарні завжди роблять від щирого серця, нічого не очікуючи навзаєм. Команда «Серце до серця» висловила офіційну вдячність волонтерській організації Уманського НУС, нагородивши Подякою волонтерський загін навчального закладу на чолі з керівником Світланою Власюк: « …за Вашу участь у проведенні 15 Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця», «Дитяче серденько, живи!» за розвиток благодійності в Україні. За оптимізм та віру в добру справу. За доброту та безкорисність, за щирість вчинків до людей, що потребують вашої допомоги. За підтримку майбутнього, що виявляється в такому фантастичному результаті».

Гарні справи робити легко, якщо того прагне душа
Гарні справи робити легко, якщо того прагне душа

Гарні справи робити легко, якщо того прагне душа. Будемо вірити, що надалі коло волонтерів і готових допомогти ближнім розширюватиметься. Колектив Уманського НУС приєднується до подяки Фонду та висловлює вдячність колегам і студентам за чуйність, добро та гарні справи. Здоров’я вам та миру!

Пресцентр Уманського НУС