19.02.2014 4635

І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності "Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів"

12 лютого 2014 року на кафедрі технології зберігання і переробки плодів та овочів пройшов І тур Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів». 

Учасники олімпіади під час виконання творчого завдання
Учасники олімпіади під час виконання творчого завдання

В олімпіаді взяли участь 47 студентів 4-го курсу інженерно-технологічного факультету. 

Робота комісії під час перевірки робіт учасників олімпіади
Робота комісії під час перевірки робіт учасників олімпіади

Переможцями І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності "Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" стали:

  • І місце – студентка групи 43-Т – Кравецька Ірина Сергіївна
  • ІІ місце – студентка групи 41-Т – Оксюта Анастасія Анатоліївна
  • ІІІ місце – студентка групи 42-Т –  Кравецька  Анастасія Олегівна

Вітаємо переможців!

   Леся Головкіна, викладач кафедри технології зберігання і переробки плодів та овочів