10.04.2013 5495

II етап Всеукраїнської студентської олімпіади за напрямом «Харчові технології та інженерія» та зі спеціальності «Технологія харчування»

   2–4 квітня 2013 року на базі Національного університету харчових технологій відбувся II етап Всеукраїнської студентської олімпіади за напрямом «Харчові технології та інженерія» за ОКР «Бакалавр» та зі спеціальності «Технологія харчування» за ОКР «Спеціаліст», «Магістр». У олімпіаді брали участь студенти з 19 вищих навчальних закладів України.

   Конкурсне завдання поділялося на дві складових: тестова і творча. Творча складалася з трьох запитань з харчових технологій, методів фізико-хімічного контролю та біотехнологічних основ харчових технологій.

   Роботи конкурсантів оцінювало компетентне журі, до складу якого увійшли фахівці з Київського національного торговельно-економічного університету, Луганського державного аграрного університету, Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського, Національного університету біоресурсів і природокористування України, Харківського державного університету харчування та торгівлі, Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. П. Василенка, Одеської національної академії харчових технологій, Львівського університету економіки і торгівлі.

   Уманський національний університет садівництва представляли студенти інженерно-технологічного факультету Васильченко Олексій (41-Т) та Іванова Вікторія (41-ТЗ) під керівництвом доцента кафедри прикладної інженерії та охорони праці, кандидата педагогічних наук Мамелюк Наталії Станіславівни.

   Урочисте нагородження переможців відбулось 4 квітня у залі засідань ректорату Національного університету харчових технологій, яке відкрив голова журі, завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів – Володимир Ковбаса. Учасники були нагороджені грамотами у номінаціях: «За глибокі знання теоретичних основ харчових технологій», «За кращий командний результат», «За кращі знання методів контролю в харчових технологіях», «За високі результати виконання тестового завдання». Серед нагороджених були і студенти нашого університету.

   Вітаємо учасників олімпіади та бажаємо подальших успіхів! 

Юлія Жмуденко , заступник декана інженерно-технологічного факультету

з організаційно-виховної роботи