II етап Всеукраїнської студентської олімпіади за напрямом «Харчові технології та інженерія»
1-3 квітня 2014 року на базі Національного університету харчових технологій (НУХТ), м. Київ, відбувся II етап Всеукраїнської студентської олімпіади за напрямом «Харчові технології та інженерія» за ОКР «Бакалавр». В олімпіаді взяли участь 36 студентів з 16 вищих навчальних закладів України. Серед конкурсантів були і студенти 4 курсу інженерно-технологічного факультету Уманського НУС Берекеля Аліна, Мельник Людмила та Оксюта Анастасія.
Конкурсні завдання олімпіади складались із тестового та творчого завдань. Творче завдання містило три запитання розділів: харчові технології, методи фізико-хімічного контролю та біотехнологічні основи харчових технологій.
Роботи конкурсантів оцінювало компетентне журі, до складу якого увійшли фахівці з Київського національного торговельно-економічного університету, Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського, Харківського державного університету харчування та торгівлі, Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. П. Василенка, Одеської національної академії харчових технологій, Львівського університету економіки і туризму, Уманського національного університету садівництва, Київського національного торговельно-економічного університету.
Переможцями в номінації «За високі результати виконання тестового завдання» стали студентки Оксюта Анастасія 42-т і Берекеля Аліна 41-тз груп.
Студентка 41-тз групи Мельник Люда була нагороджена грамотою «За активну участь в олімпіаді».
Вітаємо наших переможців та бажаємо їм подальших успіхів!