08.04.2014 5420

II етап Всеукраїнської студентської олімпіади за напрямом «Харчові технології та інженерія»

1-3 квітня 2014 року на базі Національного університету харчових технологій (НУХТ), м. Київ, відбувся II етап Всеукраїнської студентської олімпіади за напрямом «Харчові технології та інженерія» за ОКР «Бакалавр». В олімпіаді взяли участь 36 студентів з 16 вищих навчальних закладів України. Серед конкурсантів були і студенти 4 курсу інженерно-технологічного факультету Уманського НУС Берекеля Аліна, Мельник Людмила та Оксюта Анастасія.

Готуємось до тестового завдання
Готуємось до тестового завдання

Конкурсні завдання олімпіади складались із тестового та творчого завдань. Творче завдання містило три запитання розділів: харчові технології, методи фізико-хімічного контролю та біотехнологічні основи харчових технологій.

Роботи конкурсантів оцінювало компетентне журі, до складу якого увійшли фахівці з Київського національного торговельно-економічного університету, Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського, Харківського державного університету харчування та торгівлі, Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. П. Василенка, Одеської національної академії харчових технологій, Львівського університету економіки і туризму, Уманського національного університету садівництва, Київського національного торговельно-економічного університету.

Переможцями в номінації «За високі результати виконання тестового завдання» стали  студентки Оксюта Анастасія 42-т і Берекеля Аліна 41-тз груп.

Студентка 41-тз групи Мельник Люда була нагороджена грамотою «За активну участь в олімпіаді».

Наші студенти взяли участь в акції «Ми – за мир»
Наші студенти взяли участь в акції «Ми – за мир»

Вітаємо наших переможців та бажаємо їм подальших успіхів!