II етап Всеукраїнської студентської олімпіади за напрямом «Харчові технології та інженерія»
25-27 березня 2015 року на базі Національного університету харчових технологій (НУХТ), м. Київ, відбувся II етап Всеукраїнської студентської олімпіади за напрямом «Харчові технології та інженерія» за ОКР «Бакалавр». В олімпіаді взяли участь 44 студентів з 16 вищих навчальних закладів України. Серед конкурсантів були і студенти 4 курсу інженерно-технологічного факультету Уманського НУС Лещенко Іван та Бабкін Володимир.
Конкурсне завдання олімпіади складалось із тестового та творчого завдань. Творче завдання містило три питання з харчових технологій, методів фізико-хімічного контролю та біотехнологічних основ харчових технологій.
Роботи конкурсантів оцінювало компетентне журі, до складу якого увійшли фахівці з Київського національного університету харчових технологій, Харківського державного університету харчування та торгівлі, Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Гжицького, Черкаського державного технологічного університету.
Переможцями в номінації «За високі результати виконання тестового завдання» став студент 41-тз групи Лещенко Іван.
Студент 41-т групи Бабкін Володимир був нагороджений грамотою «За активну участь в олімпіаді».
Вітаємо наших переможців та бажаємо їм подальших успіхів!