17.04.2013 6110

II етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Процеси, машини та обладнання агропромислових підприємств»

   10–12  квітня 2013 року на базі Кіровоградського національного технічного університету відбувся II етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Процеси, машини та обладнання агропромислових підприємств». В олімпіаді брали участь більше 50 студентів з 11 вищих навчальних закладів України.

   Конкурсні завдання поділялися на дві складові: практичну і теоретичну (тестову). Практичне завдання складалося з п’яти запитань по організації оранки ґрунту та обґрунтуванню вибору трактора для орного агрегату за вказаними вихідними даними.

   Уманський національний університет садівництва представляв студент інженерно-технологічного факультету Демиденко Віктор (51-імс група) під керівництвом завідувача кафедри процесів, машин та обладнання АПВ Вольвака Сергія Федоровича.

   Разом із олімпіадою проводилася Всеукраїнська студентська науково-практична конференція «Досягнення та перспективи галузі сільськогосподарського виробництва».

   Урочисте нагородження переможців олімпіади і конференції проводив голова журі, завідувач кафедри сільськогосподарського машинобудування, д.т.н., професор Свірень Микола Олександрович.

   Студент Уманського національного університету садівництва Демиденко Віктор показав вагомі теоретичні та практичні знання, які допомогли йому стати переможцем олімпіади і отримати диплом ІІ ступеня.       

   Також Демиденко Віктор нагороджений грамотою за зайняте ІІІ місце у Всеукраїнській студентській науково-практичній конференції «Досягнення та перспективи галузі сільськогосподарського виробництва» за доповідь на тему: «Особливості впровадження технології мінімального обробітку ґрунту в умовах фермерського господарства».

 

Вітаємо Демиденка Віктора зі значними досягненнями та бажаємо подальших успіхів!

Колектив кафедри процесів, машин та обладнання АПВ,

деканат інженерно-технологічного факультету