Інноваційні технології виробництва рослинницької продукції
З ініціативи факультету агрономії та Ради молодих учених 23 − 24 квітня в Уманському НУС відбулась Всеукраїнська наукова конференція “Інноваційні технології виробництва рослинницької продукції”, на якій було висвітлено питання сучасних технологій удобрення та вирощування сільськогосподарських культур, а також було розглянуто питання збереження та відтворення родючості ґрунтів.
Відкрив роботу пленарного засідання конференції виконувач обов’язків проректора з наукової та інноваційної діяльності доктор сільськогосподарських наук Карпенко Віктор Петрович.
Ведучим пленарного засідання конференції був голова Ради молодих учених Уманського НУС Прокопчук Ігор Васильович.
Професор Господаренко Григорій Миколайович у своїй доповіді висвітлив питання оптимізації норм добрив у польовій сівозміні.
Результати досліджень з мінімалізації основного обробітку ґрунту під ярі культури представив професор Єщенко Володимир Омельянович.
Аналіз адаптивності різних сортів сої різних груп стиглості в умовах Південного Лісостепу розкрив у своїй доповіді доцент Січка Андрій Олександрович.
Професор Недвига Микола Васильович у своїй доповіді висвітлив питання відтворення та збереження родючості чорнозему опідзоленого.
Вплив дії гербіциду і регулятора росту рослин на продуктивність пшениці ярої доповів кандидат сільськогосподарських наук Заболотний Олександр Іванович.
З доповіддю на тему: “Сучасна концепція удобрення сільськогосподарських культур та її реалізація у добривах НВК “Фрея-Агро” виступив Демиденко Володимир Григорович.
До початку роботи конференції було видано збірник тез, у якому висвітлено результати наукових досліджень працівників університету та інших навчальних закладів і наукових установ України.
Фотогалерея
![Інноваційні технології виробництва рослинницької продукції](assets/cache/images/fakylteti/agronomy/conf/1-250x180-f46.jpeg)
![Інноваційні технології виробництва рослинницької продукції](assets/cache/images/fakylteti/agronomy/conf/2-250x180-f46.jpeg)
![Інноваційні технології виробництва рослинницької продукції](assets/cache/images/fakylteti/agronomy/conf/3-250x180-f46.jpeg)
![Інноваційні технології виробництва рослинницької продукції](assets/cache/images/fakylteti/agronomy/conf/4-250x180-ff6.jpeg)
![Інноваційні технології виробництва рослинницької продукції](assets/cache/images/fakylteti/agronomy/conf/5-250x180-ff6.jpeg)
![Інноваційні технології виробництва рослинницької продукції](assets/cache/images/fakylteti/agronomy/conf/6-250x180-ff6.jpeg)
![Інноваційні технології виробництва рослинницької продукції](assets/cache/images/fakylteti/agronomy/conf/7-250x180-ff6.jpeg)
![Інноваційні технології виробництва рослинницької продукції](assets/cache/images/fakylteti/agronomy/conf/8-250x180-ff6.jpeg)
![Інноваційні технології виробництва рослинницької продукції](assets/cache/images/fakylteti/agronomy/conf/9-250x180-ff6.jpeg)
![Інноваційні технології виробництва рослинницької продукції](assets/cache/images/fakylteti/agronomy/conf/10-250x180-f46.jpeg)