24.07.2013 7344

Кафедра військової підготовки при Уманському національному університеті садівництва проводить набір на навчання студентів 3 і 4 курсів

   Кафедра військової підготовки, яка створена створена і функціонує при Уманському НУС, запрошує до навчання юнаків і дівчат, які є студентами 3 і 4 курсів УНУС, та здійснює підготовку студентів за спеціальністю «Бойове застосування механізованих з’єднань, військових частин і підрозділів» для Сухопутних військ Збройних Сил України.

   Під час навчання студенти вивчають статути Збройних Сил України, військову тактику та топографію, вогневу і стройову підготовку. Кафедра має потужну навчально-матеріальну базу, зокрема стрілецький тир, комп’ютерний клас, оснащений інтерактивною дошкою, аудиторії тактичної, вогневої та технічної підготовки, пункт технічного обслуговування і ремонту, бібліотеку, стройовий плац. Під час навчання широко використовується озброєння та військова техніка.

   Термін навчання 2 роки. По закінченню навчання студенти отримують військове звання – молодший лейтенант.

   Вартість навчання – 7500 грн за рік.

   Для вступу на кафедру необхідно подати наступний перелік документів:

1. Заява на ім’я декана факультету (з резолюцією декана) – бланк надається.

2. Автобіографія (складається вступником особисто) – бланк надається.

3. Копія паспорта (ст. 1–3, 11 – все на одному аркуші формату А-4) – 3 шт.

4. Копія ідентифікаційного коду (кожен окрема на аркуші формату А-4) – 3 шт.

5. Фото 3х4 – 5 шт., фото 9х12 – 2 шт. (фото в костюмі та сорочці).

6. Копія приписного свідоцтва (ступінь обмеження за станом здоров’я, (ступінь обмеження не більше СО-3), на аркуші формату А-4) – 1 шт.

7. Медична довідка з військоммату про придатність до навчання на військовій кафедрі (направлення на медичну комісію у військоммат надається на кафедрі військової підготовки УНУС).

   Всі документи подаються в одному файлі.

   Довідки за телефоном: 097-171-13-69

Викладач кафедри військової підготовки,

майор запасу ЗСУ Цкітішвілі Валерій Аркадійович