22.04.2015 5000

Конкурс презентацій «Туристичні перлини України»

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва оголошує конкурс презентацій дивовижних та мальовничих місць, пам’яток історії, культури «Туристичні перлини України».

Конкурс презентацій «Туристичні перлини України»
Конкурс презентацій «Туристичні перлини України»

Завданнями конкурсу є заохочення інтересу студентської молоді до вивчення історії свого краю, культурних особливостей та популяризації туристичних місць.

До участі у конкурсі запрошуються студенти будь-якої спеціальності. Кількість робіт від одного учасника не обмежується.

Для участі у конкурсі необхідно до 15 травня 2015 р. надіслати на електронну адресу n.parubok@mail.ru заявку учасника (форма додається) і роботу.

Технічні вимоги до оформлення робіт: презентації в форматі PowerPoint (не більше 20 слайдів, якщо до презентації є звуковий супровід, необхідно відправити відповідний аудіо-файл). Розмір файла: не більше 10 Мб.

Подаючи роботу для участі в конкурсі, учасник автоматично підтверджує, що вона є оригінальною, такою, що створена учасником конкурсу.

Роботи на конкурс приймаються до 15 травня 2015 року включно.

Основні критерії оцінки конкурсних робіт:

– концептуальність – наявність у роботі єдиної, цілісної концепції, оригінальної ідеї;

–  реалізація – рівень технічного та художнього виконання;

– відповідність тематиці конкурсу.

Оголошення результатів конкурсу відбудеться 20 травня 2015 р. За умовами конкурсу журі визначить переможців, а також призначить спеціальні відзнаки за кращі роботи. Переможці конкурсу нагороджуються пам’ятними дипломами та подарунками. Всі учасники конкурсу отримають сертифікат учасника.

З будь-яких питань, що стосуються конкурсу, Ви можете звернутись за адресою: м. Умань, вул. Інститутська, 1, навчальний корпус №4, ауд. 249 або за телефоном 050 269 85 95 (Нагернюк Діана Валентинівна).

Будемо вдячні, якщо ви розповсюдите цю інформацію серед друзів, колег, а також усіх, кого це може зацікавити.

Положення про конкурс

Колектив кафедри туризму та готельно-ресторанної справи