14.02.2014 5101

Кохання вічне

14 лютого «найтепліше» свято зими – День святого Валентина, яке закохані всього світу відзначають ось уже 17 століть поспіль. Не залишився осторонь і факультет менеджменту. 12 лютого в Центрі дозвілля студентів відбувся вечір відпочинку до Дня закоханих.

Розважальна програма розпочалася з формування пар Валентина і Валентини. Кожна з них обрала собі назву («Купідон», «Пара нормальних», «Титанік», «Закохані», «Сердечко») і з допомогою жестів та міміки презентувала себе іншим парам. Серед пар, які утворилися, було проведено багато різних романтичних і гумористичних конкурсів. Під час проходження розважальної програми учасників активно підтримували вболівальники. За результатами конкурсів журі було обрано три найромантичніші пари, які отримали тематичні подарунки на згадку.

Кохання вічне
Кохання вічне

Всі присутні у залі мали змогу насолодитися смаком духмяних булочок у формі серця, які були презентовані організаторами свята.

Невід’ємною частиною вечора стала дискотека, де прозвучала найкраща музика сучасної естради.

Від початку і до завершення розважальної програми в залі працювала пошта закоханих. На вході до залу всім гостям були роздані сердечка з номерками. Хлопці та дівчата могли написати один одному романтичні записки, які листоноша розносив адресатам.

Кохання вічне
Кохання вічне
Кохання вічне
Кохання вічне

Натанцювавшись досхочу, студенти з прекрасним настроєм залишили залу і пішли назустріч новим перемогам у навчанні та коханні.

Тож нехай стріла Амура раптово наздожене вас і ваше серце ніколи не буде самотнім!

Кохайте і будьте коханими!

Лілія Кустрич, заступник декана факультету менеджменту з виховної роботи 

Фото автора