05.10.2014 4732

Краса здорового життя

Здоровий спосіб життя студентів відображає узагальнену типову структуру форм їх життєдіяльності, для якої характерними є єдність і доцільність процесів самоорганізації і самодисципліни, саморегуляції та саморозвитку, спрямованих на зміцнення адаптивних можливостей організму, повноцінну самореалізацію своїх сутнісних сил, обдарувань і здібностей у загальнокультурному і професійному розвитку, життєдіяльності в цілому.

Тож акцентуючи увагу на здоровому способі життя студентів, принципах здорового харчування та інших актуальних питаннях сьогодення, 30 вересня на інженерно-технологічному факультеті було проведено виховну годину за участі представників Центру екології людини.

Краса здорового життя
Краса здорового життя
Краса здорового життя
Краса здорового життя
Краса здорового життя
Краса здорового життя

В ході заходу дискутували про те, що здоровий спосіб життя багато в чому залежить від приорітетів студента, його світогляду, соціального і морального досвіду. Тож в навчальних закладах необхідно забезпечувати свідомий вибір особистих суспільних цінностей здорового способу життя і формувати на їх основі стійку, індивідуальну систему цінностей, здатну забезпечити саморегуляцію особистості, мотивацію її поведінки та діяльності.

Людмила Матенчук, заступник декана інженерно-технологічного факультету  з організаційно-виховної роботи