10.07.2013 5127

ЛЕГЕНДАРНИЙ ЮВІЛЕЙ

Глибокошановна Зінаїдо Мартинівно! 

   В день Вашого славного ювілею прийміть найщиріші та найсердечніші поздоровлення і привітання від колективу Уманського НУС!

   Природа щедро наділила Вас різнобічними талантами творця, а завдяки невсипущому, епічному характеру Ви його вміло реалізуєте. Ви увібрали в себе невтомну енергію, мудрість і завзяття та поєднали їх з таким прагненням пізнавати вершини науки і творити добро для людей  і Держави. Під Вашим керівництвом створені сучасні наукові школи, які об'єднують молоді творчі сили і працюють на майбутнє України.

   Не кожен може досягти таких висот, які підкорилися Вам: доктор с.-г. наук, професор, академік 3-х академій; патріот України від адміністрації Президента; голова спеціалізованої вченої ради із захисту кандидатських і докторських дисертацій; автор 548 наукових праць і підручників; заслужений діяч науки і техніки України та Міжнародної Академії екології і безпеки з нагородою титулом «Зірка вченого»; Президентський стипендіат і відмінник аграрної освіти 1-го ступеня; лауреат нагороди Ярослава Мудрого, ордена «Знак пошани» та грамоти Верховної ради України «За заслуги перед народом»; віце-президент АН Вищої освіти України; віце-президент Міжнародної академії аграрної освіти; номінант титулів «Жінка тисячоліття» за визначенням Міжнародного бібліографічного центру (Англія) та «Жінка року–1999» за визначенням Міжнародного інституту бібліографії (США); учасник і доповідач від України на Міжнародному конгресі у Франції.

   Однак ми знаємо Вас не тільки як видатного вченого і талановитого організатора наукових досліджень, а ще як чудову, високоерудовану, доброзичливу і порядну людину.

   Тому хочеться побажати Вам міцного богатирського здоров’я, родинного щастя, молодечого запалу, міцності духу і наснаги, успіхів у здійсненні Ваших подальших творчих задумів на благо процвітання України.

Ми з ювілеєм Вас вітаєм!
Щоб стільки ж раз весна цвіла!
Сьогодні щиро Вам бажаєм
Здоров'я, щастя і тепла! 
Щоб шлях Ваш був такий широкий,
Щоб мало було перешкод,
Щоб ювілей справляли сотий!
Не знали б Ви тяжких турбот. 
А ще бажаєм добре жити,
Щоб внуки виросли - гей раз!
Щоб мали Ви кого любити,
І щоб любили міцно Вас! 
Щоб було все гаразд в роботі.
Вона, звичайно не проста.
Щоб було все - і "за", і "проти",
Як компроміс - життя – буття! 
Ще раз сердечно Вас вітаєм!
Добра Вам зичимо сповна,
Багато світлих днів бажаєм!
І довгі, довгії літа...