27.03.2014 6149

Літературна вітальня

У рамках святкування 170-річного ювілею нашого університету та 130-річчя літературного гуртка при Уманському училищі садівництва літературна студія «Алеями вічного саду» Наукової бібліотеки провела 26 березня чергове засідання-презентацію книги «Тепло осінньої зорі» уманської поетеси Ніни Михайлової.

Літературна вітальня
Літературна вітальня
Літературна вітальня
Літературна вітальня
Літературна вітальня
Літературна вітальня

Після закінчення Михайловецької середньої школи два роки навчалась на агропедагогічному факультеті Уманського сільськогосподарського інституту, диплом отримувала у Чернівецькому державному університеті. Але вірність нашому навчальному зберігає і до сьогодні. Ніна Михайлова член спілки журналістів України, друкувалась на сторінках місцевих, обласних, всеукраїнських газет, журналів. Автор семи поетичних збірок. Пише для дітей і дорослих.

Книга Ніни Михайлової «Тепло осінньої зорі», яка побачила світ наприкінці минулого року у видавництві «ІнтролігаТОР» м. Черкаси об’єднала кращі віршовані твори написані за останні роки. Поетичними рядками вона розкриває свій безмежний внутрішній світ, своє бачення  філософії життя та виражає любов до рідного краю, до близьких людей.

Літературна вітальня
Літературна вітальня

«Де біля хати вишенька біленька,

Щаслива, тепла мамина усмішка.

Біля воріт нас виглядала ненька-

чекала стрічі  з ранньої доріжки.

Вже літо одцвіло і відбуяло,

немов змарніло сонце золоте.

Немає мами…Й хата не встояла.

І тільки вишня цих пір цвіте.

Літературна вітальня
Літературна вітальня

Ніну Степанівну привітали поділились враженнями від почутого доцент Іван Степанович Пахольчук та професор Петро Григорович Копитко.

«Прадідів нащадки- ми шануєм батька,

Множимо надбання в рідній стороні.

Щоб жила в онуках вічна світла згадка,

Щоб цвіли під сонцем яблуні рясні»

Майже всі книги Ніни Михайлової є у відділі художньої літератури Наукової бібліотеки, вони подаровані автором і чекають на своїх читачів.

 

Наталія Михайлова, керівник літературної студії «Алеями вічного саду»