08.05.2013 4809

Ми пам'ятаємо! Ми гордимося!

Дорогі, шановні наші ветерани!

Сьогодні ми відзначаємо величний день, який, без перебільшення, є значимим для всіх людей світу. Це радісне свято з терпким присмаком гіркоти. Це знаменна дата, яка живе у серцях кожного з нас, сповита гордістю за наш народ і смутком непоправних втрат.

Тривожні, нескінченні роки, які заповнила собою Велика Вітчизняна війна, залишили вічний слід на нашій землі і в наших душах. Але вона показала усім мужність, силу, патріотизм і велич нашого народу. Великими втратами далася Перемога у цій війні, безкінечним болем людським. Але сьогодні ми низько вклоняємося Вам, ветерани, за мирне небо, що сяє блакиттю над нашими головами, за спокійні ранки і дні, за відсутність тривоги у нашому житті.

Ми схиляємо перед Вами голови за Ваш легендарний ратний подвиг, за те, що ціною власного життя Ви створили для нас мирне буття, за те, що наші діти не знають, що таке бомбардування, канонада і вогняний рубіж.

Дорогі Ветерани! Ми у вічному боргу перед Вами, за обірвану війною юність, за зразки мужності, силу духу, самопожертву, які Ви виявили в боях за рідну землю. Тому у день річниці славної Перемоги бажаю Вам міцного здоров’я, щастя і благополуччя, любові і шани, ясного неба та віри у славне майбутнє нашого міста і нашої рідної України! Нехай на нашій благословенній землі завжди панує мир, спокій та добро!