23.08.2022 3417

Ми живемо під стягом волі та щастя!

Починаючи з 2004 року, 23 серпня свій День щороку святкує Державний Прапор України. Громадяни України з великою шаною ставляться до полотна, де через поєднання синього та жовтого кольорів на увесь світ прославляються блакить небес і пшеничні лани – обереги та гордість нашої Батьківщини.

Шановні земляки! Ми з вами живемо нині у новій історичній реальності, і, протистоячи військовій агресії сусідньої злочинної держави, пишемо власні звитяжні сторінки новітньої історії України. А тому неодмінно мусимо пам’ятати, що від наших вірних дій і прагнень залежить не лише сьогодення, а й майбуття. По кроку, по цеглині ми вміло збудуємо фундамент потужної бази для успішного майбутнього. А натхненником для дій і поступального розвитку стане наш стяг – осяяний сонцем надії, скріплений неозорою даллю думки, вистражданий й утверджений поколіннями українців. І хай минулого нам вже не змінити, та віра наша у щасливе і мирне життя має міцнішати щоденно, мов гармонійне поєднання неба та землі.

Колектив Уманського національного університету садівництва вшанував національний символ держави. Участь у церемонії підняття державного прапора взяли викладачі, співробітники і студенти.

Ми живемо під стягом волі та щастя!
Ми живемо під стягом волі та щастя!

Тож потужних звершень, добробуту, оптимізму та миру нам усім! Хай множаться та втілюються наші мрії і бажання під стягом вільних і щасливих людей, який вічно майорітиме над нашими головами. Слава Україні, шановні!

 

Ректорат

Профком

Рада студентського самоврядування