30.04.2014 5772

Міський легкоатлетичний крос серед студентів

29 квітня на стадіоні Уманського НУС пройшов міський легкоатлетичний крос серед студентів нашого та педагогічного університетів у залік молодіжних ігор. Перемогу здобула команда Уманського НУС,  набравши 273 очка. Спортсмени гідно проявили себе у змаганнях, показавши стійкість, силу та витривалість. Слід відзначити всіх кросменів університету, які взяли участь у заліку­. Дівчата змагались на дистанції 1000 м,  де перше місце зайняла студентка 21-п групи Сокирська Лілія, друге – Руда Марія, третє – Бондар Марина та Мошенська Ірина. 

Юнаки змагались на дистанції 2000 м. Перше місце здобув студент 13-ас групи Діденко Антон, друге – Оріховський Денис, вдало виступили і Галєвич Олександр, Титаренко Олександр, який був першим у другому забігу, Кузьмін Богдан, Іванець Микола, Христенко Олександр, Кравчук Віталій та Мельник Іван.

Перед стартом на 1000м
Перед стартом на 1000м
Діденко Антон, Сокирська Лілія, Галєвич Олександр
Діденко Антон, Сокирська Лілія, Галєвич Олександр
Другий забіг на 2000м
Другий забіг на 2000м

Підготував команду тренер Володимир Якушечкін.

Дякуємо всім за витримку і бажаємо спортивних перемог у Всеукраїнських змаганнях із кросу серед аграрних вишів, які пройдуть 14 травня у дендрологічному  парку «Софіївка».