15.10.2013 5265

Міжнародна діяльність Уманського НУС

З 30 вересня по 8 жовтня делегація Уманського національного університету садівництва у складі представників кафедр фінансів і кредиту, економіки, маркетингу та економічної теорії факультету економіки і підприємництва у відповідь на запрошення ректорату Вищої школи заводової (м. Гожув-Велькопольський) та в рамках договорів про співпрацю відвідала дружні вищі навчальні заклади Польщі.

30 вересня представники Уманського НУС прибули на урочистості з нагоди святкування 15-річчя створення Вищої школи заводової (м. Гожув-Велькопольський), де від імені ректора УНУС Олени Непочатенко привітали своїх колег зі святом.

м. Гожув-Велькопольський
м. Гожув-Велькопольський

А 1 жовтня, на урочистій лінійці, поздоровили з початком навчального року професорсько-викладацький склад і студентський колектив університету.

Відповідно до програми поїздки, делегація відвідала Інститут Менделя у Брно, де відбулася зустріч з деканом Аграрного факультету (м. Лєдніце). Під час зустрічі представників Уманського НУС ознайомили з технологією вирощування та збирання винограду.

Університет імені Менделя в Брно. Лєдніце
Університет імені Менделя в Брно. Лєдніце
Університет імені Менделя в Брно. Лєдніце
Університет імені Менделя в Брно. Лєдніце

Також були проведені переговори з питання подовження співпраці між університетами.

Наступні перемовини відбулися в Університеті Південної Богемії (м. Чеське Будейовіце). Під час зустрічі членів делегації Уманського НУС з ректором і проректором, деканами економічного й аграрного факультетів, представниками міжнародного відділу університету була укладена домовленість про підписання угоди про співпрацю між університетами.

Університет Південної Богемії в Чеських Будейовицях
Університет Південної Богемії в Чеських Будейовицях

На завершення поїздки, 7-8 жовтня, відбулася друга зустріч з керівництвом Вищої школи у Плоцьку, на якій обговорювалися питання подальшої співпраці, було поновлено договір про співробітництво та досягнуто домовленостей про обмін студентами і викладачами в рамках науково-дослідної роботи по програмі Erasmus.

 

Прес-центр університету