Міжнародна практична підготовка у Фінляндії
За сприяння кафедри туризму та готельно-ресторанної справи і міжнародного відділу Уманського національного університету садівництва була організована практика для студентки 21- гр групи Ірини Олійніченко у Фінляндію.
Протягом практики студентка здобула практичні навички в професійній діяльності, нові знання та вміння.
Головна мета виробничої практики – поглиблення та закріплення теоретичних знань, відпрацювання вмінь і навичок з майбутньої спеціальності. Студентка познайомилася з особливостями національної кухні, організацією роботи на виробництві та економічною структурою підприємства; дослідила конкурентний статус підприємства, оцінила сильні та слабкі сторони готелю, а також ефективність управління готелем за основними видами діяльності: виробничою, інноваційною й економічною.
Найціннішим здобутком практики є унікальний професійний досвід та здобуті вміння аналізувати стан розвитку туристичного та готельно- ресторанного бізнесу як в нашій країні, так і за кордоном.
Колектив кафедри туризму та готельно-ресторанної справи