29.08.2013 4976

Міжнародна співпраця в дії

   Уманський національний університет садівництва активно розвиває співпрацю з закордонними навчальними закладами. Так, в рамках підписаного договору про співпрацю, делегація Уманського національного університету садівництва у складі ректора університету д.е.н., професора Непочатенко О.О., декана факультету економіки і підприємництва д.е.н., професора Нестерчук Ю.О., доцента кафедри маркетингу к.е.н. Рибчака В.І. та старшого викладача кафедри фінансів і кредиту к.е.н. Рибчак О.С. взяла участь у VIII Міжнародній науковій конференції на тему: «Банки, підприємство та суспільство в умовах невизначеності», яка проходила у Державній Вищій Професійній Школі м. Плоцьк, Польща.

   Крім делегації з України, у конференції також взяли участь представники різних університетів Польщі.

   Конференцію відкрив ректор Державної Вищої Професійної Школи в Плоцьку професор, доктор габ. Яцек Гживач, який зауважив, що дана конференція дає можливість проводити різноманітні дискусії, які, в свою чергу, допоможуть у проведенні подальших наукових досліджень.

   Після конференції відбулися пленарні засідання, на яких учасники мали можливість обговорити проблеми розвитку сучасної банківської системи. Представники Уманського НУС у своїх доповідях висвітлили особливості функціонування вітчизняної банківської системи та підприємств, а також окреслили напрями та визначальні характеристики їх взаємодії.

   По закінченню конференції адміністрацією Державної Вищої Професійної Школи в Плоцьку  було організовано зустріч з членами делегації Уманського НУС, під час якої було обговорено можливі шляхи поглиблення наукової співпраці між Уманським національним університетом садівництва та Державною Вищою Професійною Школою в Плоцьку.