26.03.2014 4991

Міжнародний день лісу

На кафедрі лісового господарства 19-го березня 2014 року відбулося секційне засідання наукової студентської конференції, присвяченої 170-річчю від дня заснування Уманського національного університету садівництва та Міжнародного дня лісу.

У роботі секції лісового господарства, згідно з планом наукового гуртка, взяли участь 8 викладачів кафедри та студенти четвертого курсу, що навчаються за спеціальністю «Лісове господарство». Всього взяли участь 26 осіб в обговоренні питань по вирощуванню садивного матеріалу лісових порід, організації, зрошенню та підвищенні продуктивності лісових розсадників, створенню лісових культур та боротьби з хворобами в дубових насадженнях.

На гуртку з доповідями виступили студенти 41-лг групи: Береговий А. І., Зелений К. С., Карпенко М. О., Маринкевич А. Р., Нишпора В. Ю, Новостройний С. К., Онопрієнко Н. О., Роднікова А. Г., Семченко Д. В., Слинченко Ю. В., Лісовий В. В. та Тонін М. С.

Міжнародний день лісу
Міжнародний день лісу
Кращими були визнані доповіді:

– Карпенка М.О. на тему «Дослідження пухлин поперечного раку в дубових деревостанах в ДП «Чорноліське лісове господарство» – І місце.

Науковий керівник – ст. викладач Іщук Г.П.;

– Нишпори В.Ю. на тему «Досвід лісокультурного вирощування дуба звичайного в ДП «Уманське лісове господарство» – ІІ місце.

Науковий керівник – викладач Остапчук О.С.;

– Новостройного С.К. на тему «Шляхи підвищення ефективності вирощування садивного матеріалу в лісовому розсаднику Макіївського лісництва» – ІІІ місце.

Науковий керівник – доцент Шемякін М.В.

Кращі доповіді рекомендовано доопрацювати та представити для опублікування в збірнику наукових праць. Кращих доповідачів нагородили подарунками.

Міжнародний день лісу
Міжнародний день лісу

Шлапак В. П., керівник секції

Баюра О. М., керівник гуртка