05.04.2013 5537

Молодь за здорове майбутнє

     4 квітня в Уманському НУС на центральній площі університету за ініціативи ради студентського самоврядування було проведено акцію «Сигаретку за цукерку» до Всесвітнього дня здоров'я. Акція була спрямована на пропаганду здорового способу життя без шкідливих звичок.

     Марк Твен часто повторював слова, які не раз говорили ті, хто намагається кинути палити: «Немає нічого простішого, ніж кинути палити. Я робив це сотні разів».

     Про шкоду куріння знають всі. І розмовами про те, що курити - здоров'ю шкодити, ситий не будеш. Саме тому рада студентського самоврядування вдалася до активних дій щодо боротьби з цією пагубною звичкою.

     На території університету був облаштований пункт обміну, в якому кожен бажаючий студент міг обміняти сигарету на цукерку. Також всім учасникам акції вручалися символічні емблеми у вигляді ромашок як символ чистого повітря. Хід акції супроводжувала весела музика, яка привертала увагу усіх небайдужих.

     Представниками ради студентського самоврядування було обмінено близько 50 сигарет, які в кінці заходу були символічно спалені.

     Шановні студенти! Бережіть здоров’я, адже це наш найцінніший скарб!

 

Марина Бевз,

секретар ради студентського самоврядування