15.09.2023 1098

МОН і УЦОЯО відзначили працю колективу УНУС

Колектив Уманського національного університету садівництва знаний серед спільноти освітян згуртованістю та працелюбством. А ще – готовністю забезпечити у належній мірі право людини на здобуття вищої освіти. Тож і притримуються університяни єдино вірного та можливого курсу: співпраця на умовах взаємопідтримки та гармонійного прогресивного розвитку заради майбутнього України.

Зважаючи на цілеспрямований рух колективу Уманського НУС навіть у складні воєнні будні, всебічну підтримку освітніх ініціатив й ефективну роботу працівників університету під час роботи екзаменаційних центрів, Міністерство освіти і науки України та Український центр оцінювання якості освіти висловили ректору УНУС і всьому колективу закладу освіти подяку та побажали «…витримки й сил, щоб продовжувати виконувати свою високу місію, незважаючи на нинішні надзвичайно складні обставини, а також креативності й натхнення для втілення всіх творчих задумів, які сприятимуть підвищенню якості вітчизняної освіти».

Тільки так, орієнтуючись на спільноєдину мету та ціль, маємо вибудовувати вектор розвитку інтелектуальної української нації!