04.11.2015 5333

Моє стажування в готельно-ресторанних комплексах Іспанії

Студенти, які навчаються за напрямом підготовки «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» в Уманському національному університеті садівництва, мають унікальну можливість проходити стажування у ресторанних та готельно-туристичних комплексах Іспанії. Важко було не скористатися цією можливістю.

Тож, успішно пройшовши співбесіду, я, з метою закріплення набутих  теоретичних знань, відправився до Іспанії. Першим моїм робочим місцем була посада помічника кухаря в готелі «Canyelles Platja» міста Росес. Робота була не складна, але її було чимало – починаючи від чистки картоплі і закінчуючи допомогою в приготуванні основних страв. 

Моє стажування в готельно-ресторанних комплексах Іспанії
Моє стажування в готельно-ресторанних комплексах Іспанії

Другим місцем стажування був готель «Eurosalou & Spa» у місті Салоу, де я працював аніматором. В мої функціональні обов`язки входило спілкування з клієнтами та організація їх культурного дозвілля, а саме:  проведення різноманітних ігор на свіжому повітрі та басейні, цікавих конкурсів, вечірок, дискотек для дорослих та дітей, частування гостей коктейлями.

Моє стажування в готельно-ресторанних комплексах Іспанії
Моє стажування в готельно-ресторанних комплексах Іспанії

Згодом мене перевели на роботу в бар – барменом. В цьому закладі я готував легкі страви та коктейлі.

Моє стажування в готельно-ресторанних комплексах Іспанії
Моє стажування в готельно-ресторанних комплексах Іспанії

Під час стажування, окрім професійних навичок та хорошого досвіду роботи, мені вдалося покращити свої знання з англійської та французької мови, почав вивчати іспанську. Цікавим та насиченим було знайомство з культурою і традиціями Іспанії, яке відбувалося під час відвідин Таррагони, Реуса, Камбрілса, Барселони, адже я не тільки працював, а й досить багато подорожував по країні у вільний від роботи час.

 

Сергій Васільєв,  студент 31 тм групи

факультету менеджменту