17.06.2021 5489

На базі Уманського НУС відбулося засідання наглядової ради Асоціації «Украсадпром»

На базі Уманського НУС відбулося засідання наглядової ради Асоціації «Украсадпром»
На базі Уманського НУС відбулося засідання наглядової ради Асоціації «Украсадпром»

10 червня в Уманському національному університеті садівництва відбулося засідання наглядової ради Асоціації «Укрсадпром», на якому було обговорено важливі фактори для розвитку садівництва.

Асоціація «Укрсадпром» – це об’єднання садоводів, виробників продукції з плодів і ягід, виробників і постачальників садивного матеріалу, обладнання, сировини й інших матеріалів і послуг для здійснення садівництва та виробництва продукції з плодів та ягід, інших господарських і громадських об’єднань у галузі садівництва та переробки плодово-ягідної сировини.

Захист інтересів учасників ринку садівництва, ягідництва та плодопереробників у вищих органах державної влади та за кордоном, популяризація та розвиток садівництва та ягідництва як галузі, необхідної для здорового життя людини – головна місія Асоціації.

Учасники зустрічі проаналізували програми фінансової підтримки розвитку садівництва, виноградарства та хмелярства у 2021 році, план заходів щодо реалізації Концепції розвитку розсадництва, що раніше була розроблена Асоціацією, та низку інших важливих питань.

У рамках заходу гості ознайомилися з науково-дослідними ділянками Уманського національного університету садівництва, де практикують майбутні фахівці аграрного сектору, переконалися в актуальності та новизні проведених досліджень, що демонструють оригінальні та класичні схеми закладання дослідів і новітні спроби вирощування сільськогосподарських тощо.

За матеріалами https://www.facebook.com/ukrsadprom.org/